T.C. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı

Fırın Çalışanlarına Yönelik 2. Grup Hijyen Eğitimi

Yayın Tarihi : 2.08.2017

Türk Gıda Kodeksi,  Ekmek ve Ekmek Çeşitleri Tebliği  gereği ilki 2012 yılında gerçekleştirilen ve 5 yıl süreyle geçerliliği olan hijyen eğitimleri, süresi dolanlar veya hiç eğitim almamış olanlar için tekrar düzenlenmeye devam etmektedir. Eğitimler Bakanlığımız ile Türkiye Fırıncılar Federasyonu arasında yapılan protokol gereği İl Müdürlüğümüz ile Aydın Tatlıcı, Şekerci ve Fırıncılar Odası ile ortaklaşa düzenlenmektedir. Bu  kapsamında ilk grup eğitimler Aydın Efeler ilçesinde düzenlenmiş olup, 2.grup eğitim ise 29.07.2017 tarihinde 203 kişinin katılımıyla Didim Ticaret Odasında gerçekleştirilmiştir. Böylece toplamda 473 fırın çalışanına hijyen eğitimi verilmiştir.